perjantai 19. lokakuuta 2012

Paluu Ateenaan ja Blogistaniin - toivottavasti!

Kirjoitteluinto lopahti suorastaan alkumetreille viime syksynä, kokeillaanpa nyt uudelleen! Opintovapaata on jäljellä vielä tämä lukuvuosi ja vaikka pieni ahdistuksenpoikanen jo kasvaa takaraivossa, olen ajatellut ottaa vielä jouluun asti suht rennosti täällä Kreikanmaalla. (Joo, kannattaisi tehdä ajoissa jne.. mutta laiskan saa liikkeelle ainoastaan pakko ja uhkaavat deadlinet, ei voi mitään.)

Suomen sateista oli mukavaa tulla tänne ja päästä vielä hetkeksi nauttimaan auringosta ja lämmöstä ennen talvea. Niin, Kreikassakin talvi voi olla todella kylmä! Siitä ehkä myöhemmin lisämarmatusta. Nyt voi vielä lähteä ulos t-paidassa ja varvasläpsyissä, jee!


Kotia tuunattiin viime syksynä pääasiassa Ikean avustuksella, ihan hyvältä (samalta) se näyttää vieläkin:




Paitsi että Ykä (kuvassa) ei enää kuulu joukkoomme :( Muutkin kisut jäivät kotiin Suomeen.



Tyynynpäälliset ovat jostain muusta liikkeestä, näin kivoja ei ollut Ikeassa. Lopuksi vielä aamukaffefiilistelyt parvekkeella ja näkymää Ateenan talomereen. Kiva kun ollaan vähän ympäristöä ylempänä niin näkee kauemmas. Kirkkaalla säällä voisi jopa sanoa että on merinäköala, tosin eri suunnalla kuin kuvan maisema. Ehkä saan sen vielä kuvattua!



Aurinkoisia terveisiä kotomaan sateisiin, kaikessa on puolensa! Vaikka kivaahan tämä kesän jatkuminen on niin en kuitenkaan melkein malta odottaa että pääsen vetämään villanuttua ylle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti