perjantai 26. lokakuuta 2012

Pieni talo saarella

Talon rakentaminen Kreikkaan tuntuu olevan äärimmäisen monimutkaista ja hidasta. Kriisi ei näytä merkittävästi vaikuttaneen remonttimiesten työhaluihin, tai sitten parhailla on edelleen riittävästi töitä ja uusia keikkoja otetaan varmuuden vuoksi enemmän kuin oikeastaan ehdittäisi tehdä. No joka tapauksessa jotain on kuitenkin saatu aikaiseksi: Takorautaiset sisäportaat ovat paikallaan, puiset askelmat vielä puuttuvat.



Ovet ja ikkunat ovat paikoillaan ja parvekkeet on laatoitettu:



Alakerran kylppäriin tuli valittua aika hempeä koristelaatta valkoisen piristykseksi, mutta tykkään! Viime sunnuntaina viimein pääsin asettelemaan kesällä keräämäni rantakivet suihkun alle, kuvassa näyttävät aika monenkirjavilta vaikka rannalla valkkasin niitä valkoisia. Alakuvan väri on ehkä lähempänä oikeaa.


Tässä puuttuu vielä ikkuna mutta näkyypähän maisema paremmin.


 Talolla ei ole vielä vessaa saati keittiötä, mutta kahvihetkestään ei kreikkalainen luovu: frappe eli kylmä kahvi syntyy millä tahansa työmaalla! Tarvikkeet: purkki murukahvia, paketti sokeria, annosmaitoja, mukeja, pillejä, pieni sähkövatkain vai mikä vispilä lienee, mutta siis juuri tätä tarkoitusta varten oleva vekotin ja vettä. Sähköäkin tulee vaikka johtoviritykset välillä hirvittävät.


Edessä avautuva näköala on toki kahvihetken arvoinen:


Ateenassa näyttäisi olevan tulossa aurinkoinen päivä alkuviikon sateiden jälkeen, jee! Siis parvekkeelle kahvittelemaan. Iltapäivästä lähdemme taas viikonlopuksi katsomaan mitä talolle kuuluu, kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti